Te koop - Woning
€ 896.000

Victor Servranckxstraat 8, 1982 Elewijt
Ontdek deze prachtige villa gelegen in een rustige, doodlopende straat in Elewijt. Dit ruime en lichtrijke huis biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen, met vier slaapkamers, twee badkamers ,een ruime tuin plus een praktijkgedeelte met aparte ruimtes en sanitair.

Langs de toegangspoort en oprit met carport betreedt u de woning via een ruime inkomhal. Deze verleent toegang tot een riante woonkamer, inclusief eetgedeelte, zithoek en aparte TV-hoek. De woonkamer is op twee manieren toegankelijk via de hal. Via de woonkamer komt u in de geïnstalleerde keuken terecht, die uitzicht biedt op de tuin. Verder treft u op het gelijkvloers een waskamer die toegang verleent tot de kelder, apart toilet en een garage met 2 staanplaatsen. De praktijkruimte met aparte parking (mogelijk 3 plaatsen) en zij-ingang omvat een bureauruimte, diensthal, wachtkamer en toilet. Kortom in te richten als kantoorruimte of voor een vrij beroep.
Op de eerste verdieping zijn vier ruime slaapkamers en twee uitgeruste badkamers gelegen, perfect voor een groot gezin of voor gasten. Verder is er nog een dressing en apart toilet. De volumineuze polyvalente ruimte op deze verdieping kan naar eigen wens worden omgevormd tot extra slaapkamers, mancave enz.
Op de tweede verdieping is nog een zolderruimte mogelijk in te richten tot extra kamer of studio, mits het voorzien van een extra trap.

Buiten geniet u van een magistrale zuidgeorienteerde tuin inclusief terras. De woning is gelegen in een rustige, doodlopende straat, maar toch vlakbij de snelweg, handelszaken en openbaar vervoer, waardoor u steeds snel en gemakkelijk uw bestemming bereikt.
Deze villa combineert het beste van rustig wonen met de nabijheid van alle voorzieningen. Een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime en comfortabele woning in Elewijt.

Details over de eigendom

Bewoonbare opp.
410,00 m²
Bouwjaar
1979
Bestemming gebouw
Prive - eengezins
Staat
Goede staat
Slaapkamers
4
Perceel opp.
2.405,00 m²
Ligging
Rustig
Garage
1
Carport
ja
EPC
251 kWh/m²
Elektriciteitskeuring
ja
Kelder
ja
Slaapkamers
4
Slaapkamer 1
34 m²
Slaapkamer 2
14 m²
Slaapkamer 3
13 m²
Slaapkamer 4
28 m²
Terras
ja
Bureau
21 m²
Woonkamer
60 m²
Keuken
22 m², Geïnstalleerd
EPC
251 kWh/m²
EPC unieke code
0003214799
EPC klasse
C
Dubbel glas
ja
Elektriciteitskeuring
ja
Prijs
€ 896.000
Beschikbaarheid
Vanaf akte
Ligging
Rustig
Omgeving openbaar vervoer
ja
Omgeving winkels
ja
Omgeving autosnelweg
ja
Gemeubeld
nee
Bewoonbare opp.
410,00 m²
Constructie
Open
Bouwjaar
1979
Bestemming gebouw
Prive - eengezins
Staat
Goede staat
Type dak
Zadeldak
Perceel opp.
2.405,00 m²
Tuin
ja
Garage
1
Carport
ja
Binnenparking
2
Buitenparking
ja
Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Voorkooprecht
ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Vonnissen
nee
Overstromingsgevoeliggebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
A
P-score
A
Kadaster opp.
Asbestinventarisattest
Ja
Elewijt

Over de gemeente Elewijt

Hou je van een snuifje cultuur? Dan zal Elewijt je zeker en vast kunnen bekoren met het prachtige Rubenskasteel (Het Steen) op zijn grondgebied.

Het kasteel ligt precies in het midden van de denkbeeldige cirkel die loopt doorheen de kerken van Weerde, Elewijt, Eppegem en Houtem. 
De oorsprong gaat terug tot in 1304. Het kasteel kreeg zijn grote bekendheid toen in 1635 Pieter - Paul Rubens het kasteel aankocht en het feodaal slot liet ombouwen tot een kasteel in de Vlaamse renaissancestijl. 

In het jaar 2019 heeft Toerisme Vlaanderen het kasteel aangekocht. Om te bepalen welke nieuwe toeristische invulling het kasteel precies krijgt, wordt er een bestemmingsonderzoek uitgevoerd. 

Contact Heb je interesse?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden